X
تبلیغات
لیلیوم - مرغ شکم پر
تاريخ : یکشنبه 4 فروردین1392 | 11:33 قبل از ظهر | نویسنده : مهشید
مرغ شکم پر

</span><span lang=

 

سلام عزیزانم امروز براتون دستور یه غذای خوشمزه رو همراه با عکس های خوشمزه اش میذارم امیدوارم درست کنین و خوشتون بیاد...!!!

تصمیم گرفتم مواد اولیه هر کدوم از غذا ها و مخلفاتشو یکی یکی بنویسم تا دسترسی به مواد و پختش راحت تر باشه:

مواد اولیه برای پخت گلوله های هویج :

 

</span><span lang=

 

هویج متوسط................2 عدد

شکر........................1 قاشق غذا خوری

عسل.....................1 قاشق غذا خوری

شیر.................... نصف پیمانه

پودر نارگیل و خلال پسته و بادام و گردو............به مقدار لازم

هویج ها رو با رنده ریز رنده میکنیم ودر قابلمه میریزیم و شکر و عسل و شیر رو اضافه میکنیم و میذاریم با حرارت مناسب شیر به خورد هویج ها بره و در این بین چند بار هم میزنیم که همه مواد خوب قاطی بشه عکساشم در زیر مشاهده میکنین:

 

</span><span lang=

</span><span lang=

</span><span lang=

</span><span lang=

</span><span lang=

 

وقتی مواد ما به خورد هویج ها رفت مثل شکل زیر میشه و توی یه ظرف میریزیم تاکمی خنک بشه و بتونیم بلای آخر رو سرش بیاریم:

 

</span><span lang=

 

پودر نارگیل رو توی یه  سینی میریزیم تا بتونیم هویج ها رو توش بغلتونیم:

 

</span><span lang=

 

مقداری از هویج ها رو برمیداریم و مثل کتلت کمی صافش میکنیم و یه گردو میذاریم وسطشو گردش میکنیم و اگه هویج  کم آوردین و دیدید گردو هاتون امکان داره معلوم بشه بازم هویج به گردالیتون اضافه کنین...!!! حالا گردالی هویج ها رو در پودر نارگیل بغلتونین و با خلال ها تزیینشون کنین:

 

</span><span lang=

 

</span><span lang=

 

</span><span lang=

اینم کار نهاییتون که با کمی صبرو سلیقه از مال من بهتر هم میشه! راستی میتونین براش سس مایونز اماده یا رنگی درست کنین و با سلیقه اتون تزیینش کنین ونوش جان کنین من روز عیدنوروز این غذا هارو درست کردم وقت کم داشتم وگرنه سس هم اماده میکردم!

 

</span><span lang=

 

مواد لازم برای سیب زمینی سرخ شده به شکل گل:

 

سیب زمینی............. 1 عدد متوسط

نمک ............... به مقدار لازم

سیب زمینی هارو پوست میکنیم و از قسمت رنده که مثل چیپس سیب زمینی ها رو نازک میبره سیب زمینی ها رو برش میدیم اینم گفته باشم که من از خود پوست کن برای نازک در آوردن سیب زمینی ها استفاده کردم خوب در نمیومد باهمون قسمت رنده برش ها بهتر میشه! مثل شکل زیر برش های سیب زمینی رو مثل گل در میاریم :

 

</span><span lang=

 

</span><span lang=

 

بعد وقتی احساس کردیم گلمون به اندازه لازم رسیده با فرو کردن خلال دندون توی سیب زمینی سعی میکنیم برش های سیب زمینی رو سرجاشون ثابت نگهداریم! یادتون نره چون کار درست کردن گل ها کمی وقت گیره سیب زمینی ها رو در کاسه آب بذارید که رنگشون تغییر نکنه! بعد که کارتون تموم شد سیب زمینی ها رو در سبد ابکش کنین :

</span><span lang=

 

و در سرخ کن یا قابلمه ای کوچیک آماده کنین چون باید روغن زیادی بریزید اینطوری زودتر روغنتون داغ میشه و روغن کمتری مصرف میشه! بعدشم سیب زمینی ها رو تو قابلمه بندازید و سرخشون کنین! نمک یادتون نره!

 

</span><span lang=

 

مواد لازم برای مرغ شکم پر:

 

حالا هم میرسیم به قسمت خیلی خوش خوراک غذامون که همون مرغ یا غذای اصلیمونو تشکیل میده:

برنج..................یک پیمانه

هویج..............3 عدد متوسط

لوبیا سبز..........به میزان علاقه

زرشک.........به میزان علاقه

اویه (نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه پلویی، آویشن، فلفل قرمز، پودر لیمو عمانی، پودر سیر، سماق).... به میزان لازم

نعنا و شوید خشک.......... به میزان لازم

تخم مرغ...........یک عدد

روغن زیتون........ به میزان لازم

کنجد............به میزان لازم

پیاز............یک عدد متوسط

زعفران..........اینم به اندازه علاقه اتون دیگه!

 

طرز تهیه :

من اولین کاری که این بود که یک شب قبل از اینکه مرغ ها را درست کنم روی مرغ ها و داخل شکمشون نمک ریختم تا مرغ ها ترد تر و خوش مزه تر بشوند :

 

</span><span lang=


 

روز بعد یعنی روز پخت غذا برنج  رو ریختم توی یه قابلمه کوچیک و همون کاری رو که وقتی میخواییم پلو درست کنیم انجام دادم ولی دیگه بعد آبکشی نذاشتم بپذه تو سبد نگه داشتم تا وقتی که بخوام با مواد دیگه قاطیش کنم و بریزم توی شکم مرغ لذیذمون!

 

</span><span lang=

 

هویج ها رو از وسط نصف کردمو توی یه قابلمه کوچیک همراه باآب گذاشتم تا بپذه و نرم بشه:

 

</span><span lang=

 

 تااونا مشغول پختن هستن لوبیاسبزهارو که شستم و سرو تهشون رو گرفتم و از وسط نصف کردم تا به اندازه دلخواهم برسه بعدشم اونا رو باآب گذاشتم توی یه قابلمه کوچیک دیگه تا بپذن :

</span><span lang=

بعدکارای بالا مقدار زرشکی رو که لازم دونستم با مقدار خیلی کمی روغن ریختم توی ماهیتابه و کمی تفتشون دادم :

</span><span lang=

ادویه هارو توی یه ظرف کوچیک شیشه ای ریختم تا رنگی رنگی و خوشگل بشن کنار هم :

</span><span lang=

همه ی مواد رو آوردم کنار هم گذاشتم تا چیزی رو فراموش نکنم:

</span><span lang=

توی یه ظرف گود اول برنج؛ زرشک، و بقیه مواد رو ریختم داخل ظرف و خوب هم زدم تا همه ی مواد باهم مخلوط شوند.

</span><span lang=

شکم مرغ ها رو با مواد پر کردم این موادی که میبینین برای دوتا مرغ متوسط کافی هستن از مرغ متوسط استفاده کردم تا هم واسه ی  نهار هم واسه ی شام مرغ هامون تازه پخت باشن (من این غذا رو برای روز عید نوروز سال 92 درست کردم جالبیش اینجا بود که نهار 30 اسفند سال 91 و شام سال 92 ما رو تشکیل میدادن که خیلی زیادی لذت بردیم جای همه اتون خالی، ولی بهتون پیشنهاد میکنم هیچوقت توی یه همچین روزایی که خیلی کارتون زیاده از این مدل غذا ها درست نکنین چون خیلی وقتتون رو میگیره! )

خب برگردیم سر اصل موضوع : تخم مرغ رو هم زدم تا سفیده و زرده اش به خوبی قاطی بشن و بعدشم  روی تموم قسمت های بیرونی مرغ پخش کردم و روی تموم قسمت های بیرونی  مرغ  کنجد پاشیدم و گذاشتم توی فلیورویو :

</span><span lang=

اینم یه نمای دیگه از مرغ:

 

</span><span lang=

 

اینجا هم یادم رفته بود روغن و زعفرون بزنم به مرغ که یادم افتاد و زودی روغن و زعفرانشم زدم :

</span><span lang=

مواد لازم برای سالاد :

کاهو، خیار، گوجه فرنگی، هویج، فلفل دلمه ای ........... همه به مقدار عشقی!

طرز تهیه :

کاهو ها رو یکبار افقی و یکبار عمودی برش دادم و بعدشم طوری که نه خیلی درشت ( مثل رستوران ها) و نه خیلی ریز (مثل غذای مرغ و خروس) باشه خورد کردم و در کل ته ظرف پخش کردم :

 

</span><span lang=

خیار ها رو هم مثل تصویر با چاقو برشدار و شیار دارشون کردم و دایره دایره قاچشون کردم :

</span><span lang=

چون اندازه خیار ها بزرگه پس باید گوجه فرنگیمونم بزرگ بزرگ قاچ کنیم پس مثل شکل خیلی ساده قاچشون کردم و هویج های رنده شده رو هم اضافه کردم:

</span><span lang=

چون برای کنار مرغ ها میخواستم فلفل دلمه ای هام شکل سبد باشه (در پایین تر طرز تهیه اش هست) پس در نتیجه قسمت هاییش اضافه میومد که اون ها رو هم نگینی خورد کردم و کنار باقی مواد سالاد ریختم و از برش های خیار که اون ها هم مونده بودن از اون ها هم استفاده کردم و کنار سالاد گذاشتم :

</span><span lang=

عزیزانم من برای درست کردن سالاد فقط 30 دقیقه وقت داشتم واسه همین از این باسلیقه تر نمیشد چون نیم ساعت به سال تحویل مونده بود و من حتی لباس عیدامم نپوشیده بودم!

 

طرز تهیه فلفل دلمه ای به شکل سبد :

مثل تصویر های پایین که میبینین برششون دادم که بعدا توی تزیین ازشون استفاده کنم :

</span><span lang=

</span><span lang=

</span><span lang=

</span><span lang=

در شکل پایین شکل اماده شده ی مرغ رو میبینین که فعلا تو فلیورویو هستش :

</span><span lang=

خب میرسیم به پایان کارمون :

</span><span lang=

</span><span lang=

</span><span lang=



در پایین ماست تزیین شده امو میبینین که با نعنا خشک، آویشن، کشندر،2 نوع پودر گل زرد، پودر گل محمدی تزیین کردم ادویه مخصوص خیارو ماستمون تموم شده بود وگرنه از اون هم میریختم! من این ها رو به نظر خودم با ماست خوشمزه دونستم و ریختم اینا رو گفتم شاید شما هم ایده بهتری داشتید که اگه خواستید خوشحال میشم تو قسمت نظرات بهم بگین :

</span><span lang=

اینم که در پایین مشاهده میکنین ژله ام هستش که توی یه ظرف شیشه ای ریخته بودم در اصل رنگ بالاییش آبی و رنگ زیریش سبز هستش ولی یک رنگ شده تو عکس! حواسم نبود موقع برش دادنشون بازم ازشون عکس بگیرم!

</span><span lang=

اینجا هم 3 رنگه ژله ام بنفش،نارنجی و قرمزه ولی نمیدونم چرا اینم رنگ هاش اینقدر به هم نزدیکه مشخص نشده!

</span><span lang=

این پایین هم مابقی عکس های سفره :

 

</span><span lang=

</span><span lang=

</span><span lang=

</span><span lang=

</span><span lang=

</span><span lang=

</span><span lang=

</span><span lang=

</span><span lang=

</span><span lang=

دوستان عزیزم ممنونم که از سایت و از دستور غذام دیدن کردید امیدوارم شماهم درست کنین ولذت ببرید و عکسشو هم اگه خواستید برام بفرستید خیلی خوشحال میشم ، من اینجا سعی کردم خیلی راحت و ساده از همه کارهام براتون توضیح و عکس بذارم امیدوارم کمکتون کنه هرچند شما خودتون استادین! ولی بهتون پیشنهاد میکنم هیچوقت روز عید نوروز همچین کاره سنگینی رو انجام ندید من از ساعت 8 صبح تا 2:20 توی آشپزخونه بودم به قول مامانم پاگشای نوروز بود! و اینکه اصلا راجع به اینکه چقدر ظرف کثیف کردم و چند سری مامان و بابام ظرف هارو شستن اصلا نپرسید!!!

 




  • دانلود فیلم
  • قالب وبلاگ